Duo – din kompis i tv-soffan 8.0.7

Duo – din kompis i tv-soffan 8.0.7

image

I år kan du följa Musikhjälpen i Duo!
Den 14–20 december kan du bland annat önska låtar, skriva till Röda rutan, vara med i omröstningar och chatta om Musikhjälpen direkt i Duo.

Med Duo kan du
• Spela med i På spåret, Vem bor här, Antikrundan, Auktionssommar m.m.
• Quizza och svara på frågor med Lilla Aktuellt
• Chatta om och kolla på Den stora Älgvandringen
• Svara på Go’kvälls tittarfråga
• Spela med vänner!
• Rösta, tävla, tippa, quizza, chatta, spela och tycka till!

Visst gillar du TV?
Och visst önskar du ibland att du fick vara med på något sätt? Det kan du med Duo. I Duo hittar du det du behöver för att kunna vara med och rösta, gissa, spela med eller påverka innehållet i flera av dina favoritprogram.

Duo är också laddad med experimentlusta. Vi vill tillsammans med dig testa nya sätt att interagera med våra program och vi vill såklart veta vad du tycker om det. Appen har därför en funktion där du kan skriva en rad efter att du testat. Gör gärna det!

🔐 Vi inför krav på verifierade e-postadresser för registrerade konton i Duo. För dig som redan har ett konto i Duo innebär detta att du inte kommer kunna logga in på ditt konto igen om du inte verifierar att du äger den e-postadress som är kopplad till ditt konto, ta därför gärna en extra titt på profilsidan och säkerställ att du angivit rätt e-postadress. Om du redan har en verifierad e-postadress behöver du inte göra något!

Download Now

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*